Over ons

Evie Boerhout, eigenaresse Evielicious

“Dansen en bewegen zijn mijn passie en mijn vak. Ik geloof in goede voorbereiding, heldere communicatie en in het denken in mogelijkheden. Met veel enthousiasme en plezier geef ik lessen en workshops in diverse dansstijlen aan verschillende leeftijdsgroepen op de meest uiteenlopende locaties. Flexibiliteit en meedenken zitten dan ook standaard in het pakket.“

Wie is Evie?

Dansen is en blijft een passie van dansdocente Evie. Op haar 10e jaar begon ze met dansen en ze danst ze nog steeds. Voldoening haalt ze uit het lesgeven in diverse dansstijlen aan verschillende leeftijdsgroepen. Van streetdance tot salsa van kinderen tot volwassenen. De diversiteit maakt het leuk!

Zelf volgde ze als tiener lessen in klassiek ballet, moderne dans, jazz, show-musical, streetdance, tapdance en hiphop. In 2005 kwam ze in een salsales terecht en was direct verkocht. Door haar brede achtergrond pikte ze de pasjes snel op en werd ze al snel gevraagd om te assisteren tijdens lessen en workshops.

In de periode van 2005 t/m 2009 gaf ze vele salsalessen, workshops en privélessen onder de naam Salsapunt (i.s.m. Sederick Short). Door veel samen les te geven, te experimenteren met lesmethoden, technieken en variaties heeft ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwaardig docente.

Evielicious

Sinds 2010 werkt Evie onder de naam Evielicious. Werkend vanuit haar eigen kracht. Lady styling, HipHop Salsa, Streetdance voor kinderen en Salsalessen voor beginners. Ze geeft veel solo les maar werkt ook samen met andere dansdocenten.

Om zichzelf verder te ontwikkelen volgde Evie eind 2012 de Basic 1 opleiding van Zumba Fitness. Ze is sindsdien gecertificeerd Zumba Fitness® instructrice en geef les als invaldocente (vervanging wegens ziekte/vakantie/zwangerschapsverlof) en verzorgd sportieve Zumba workshops.

Op zoek naar een dansdocente of Zumba instructrice? Bel of mail gerust om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren.