Lesrooster

Dinsdagavond bij Danscentrum Blackpool, Hilversum

19:30 u – 20:30 u: Lady Salsa 1

Geen partner? Geen probleem! In de cursus Lady Salsa leer je de Salsa en Merengue solo dansen. Naast de basispassen en -draaien leer je diverse footwork combinaties en werken we aan lichaamshouding en styling. Een leuke les je lekker een uurtje wilt bewegen, goed voor je salsa techniek en een leuke uitdaging om meer te leren.

20:30 u – 21:30 u: Salsa Basics 1

Deze salsales is een les voor beginners (geen enkele danservaring). In deze 6 weekse cursus leer je de basisbeginselen van de Salsa en Merengue. Van leiden en volgen tot de basispassen en -draaien. En dan alles met een flinke dosis gezelligheid en fun!

21:30 u – 22.30: Salsa Improvers (beginnerscursus afgerond)

Deze groep heeft de beginnerscursus succesvol afgerond en gaat een stapje verder. We gaan verder met nieuwe draaien in de Salsa en maken kennis met de Cubaanse Salsastijl. En daarnaast komt ook de styling van de dames aan bod. Let op: beheersing van de basispassen en -draaien zijn echt een must voor deze cursus!

Tarieven en inschrijven

Kosten voor een 6-weekse cursus bedragen € 60,00 per persoon. Heb je een kortingscode bemachtigd? Dan ontvang je of de proefles gratis, of je kiest voor € 5,- korting op je lesgeld. Lesgeld ontvangen wij graag voor aanvang van de eerste les, gepast contant.

Inschrijven kan via een papieren formulier op de dansschool of via het digitale formulier. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met de lesdata, handige informatie en linkjes naar de afspeellijsten met oefenmuziek.

 


Let op! Inschrijven voor de cursussen Basics 1 en Improvers kan alleen met een danspartner. Geen partner en toch meedoen? Je kunt op de singels-lijst worden geplaatst. Voor elke heer die inschrijft is er een plek voor een dame en vice versa.